Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 KM

Search

Image Alt

VitaLab

Zašto toplina olakšava bolove u leđima?

Toplina djeluje na ukočenost mišića te prokrvljenost tkiva što dovodi do olakšanja. Idealno bi bilo kada biste se svakim danom bavili nekom tjelesnom aktivnošću kako bi vam mišići i zglobovi uvijek bili optimalno “razgibani” i pokretljivi. Ali današnji način života nam vrlo često to ne dopušta pa se tako svi sve rjeđe bavimo fizičkom aktivnošću te hronično patimo od manjka kretanja.

Ako niste vični uzimanju tableta protiv bolova za ovakve tipove problema, gelovi za vanjsku upotrebu bi mogli biti stvar za vas.

Gel koji sadrži mentol, ekstrakt ljute paprike i eterično ulje klinčića ublažava bolove u leđima, ali i bolove uzrokovane reumatoidnim artritisom i neuralgijom te kod hroničnih mišićnih bolova. Inače, klinčić sadrži eugenol koji ima protuupalno djelovanje, bogat je vitaminima te sadrži minerale kalcij, željezo, fosfor, cink i bakar. Ljuta papričica je pak bogata kapsaicinom koji izaziva ugodan osjećaj žarenja te također djeluje protuupalno i sprečava bol.

Sve biljne suplemente i dodatke prehrani najbolje je uzimati preventivno. Ako određeno stanje već nastupi, isti mogu pomoći u olakšavanju simptoma. Takođe, važno je pripaziti da kupujete proizvod poznate marke koja se nalazi na europskoj listi odobrenih sastojaka kako biste bili sigurni da se radi o kvalitetnom i učinkovitom sastojku te pripravke koji sadrže samo one sastojke čija je djelotvornost klinički dokazana.

Hot Gel (150ml)

 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u shop