Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 KM

Search

O nama

 

Vitalab je nastao 2010. godine pod imenom Plus Biofarm u idiličnom ambijentu sela Korovi na obroncima planine Motajice u opštini Srbac, kao ekskluzivni uvoznik i zastupnik proizvoda matične firme Biofarm Hrvatska (www.biofarm.hr) za tržište Bosne i Hercegovine. Od samog početka rada, pored uvoza proizvoda Plus Biofarm i izvozi sirovine za matičnu firmu u Hrvatskoj, prvenstveno ljekovito bilje od sakupljača i uzgajivača u Bosni i Hercegovini.

Iako znatno manja firma od Biofarma Hrvatska, razvojem tržišta u narednim godinama, saradnjom sa vodećim veledrogerijama i distributerima Plus Biofarm je omogućio prisustvo Biofarm brendova u svim apotekama u BiH, kao i na policama dm drogerie markt i CM cosmetic market zadobivši povjerenje potrošača i farmaceuta. Izgradili smo vlastiti objekat namijenjen domaćoj proizvodnji, sa skladišnim prostorom i upravom, te zasadili prvu plantažu lješnjaka u opštini Srbac kapaciteta 2.500 sadnica čije plodove sušimo, ručno dorađujemo i nudimo tržištu BiH.

2015. godine Plus Biofarm širi djelatnost u pravcu HoReCa kanala, prvenstveno sa Biofarm premium čajevima koji su sada prisutni širom BiH u hotelima više kategorije, restoranima i kafićima.

2019. sa širenjem djelatnosti u pravcu vlastite proizvodnje Plus Biofarm mijenja ime u Vitalab nastavljajući sa uvozom i zastupstvom proizvoda matične firme kao primarnom djelatnošću.

Organizujemo za vas

 

Kao dodatak poslovno-proizvodnoj strani Vitalaba danas smo vam ponosni ponuditi i luksuzne smještajne kapacitete za veće grupe idealne za organizaciju poslovnih događaja, team buildinga, ali i privatnog odmora, djevojačkih i momačkih večeri.

Naša misija je

 

  • ponuditi proizvod visoke kvalitete i konkurentne cijene našim potrošačima
  • biti u stalnom kontaktu sa našim potrošačima trudeći se zadovoljiti njihove potrebe na najučinkovitiji način
  • pružiti odgovarajući proizvod u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

VITALAB-ko d.o.o. za proizvodnju i promet dijetetskih i kozmetičkih proizvoda

JIB: 4402925350007

Matični broj:11045847

Društvo upisano kod Okružnog privrednog suda u Banjaluci

MBS: 71-01-0026-08

Sjedište: Korovi bb, 78423 Kobaš

Uprava: Zoran Marković i Igor Dević

__________________________________________________________________

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja,

KONTAKTIRAJTE NAS.

Rado ćemo vam odgovoriti.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u shop