Želite smanjiti tjelesnu težinu?
Pripremili smo za vas kapsule jabučnog octa s koprivom i hromom

Višak kilograma dobili ste zbog vaših loših navika: nedovoljnog kretanja, konzumiranja instant visokoenergetske hrane, konzumiranja slatkiša, dugotrajnog sjedenja pred televizorom, na radnom mjestu i sl. Ukoliko želite reducirati tjelesnu težinu promijenite životne navike, uz veliku i učinkovitu pomoć jabučnog octa i koprive.


Svakodnevna konzumacija jabučnog octa može smamjiti indeks tjelesne mase, razinu triglicerida, razinu šećera u krvi te opseg struka.

Jabučni ocat ubrzava metabolizam, sprječava taloženje toksina i masnoća u našem organizmu i pretvara hranjive tvari u energiju. Octena kiselina, glavni sastojak jabučnog octa, pospješuje razgradnju škroba i na taj način olakšava gubitak suvišnih kilograma. To znači da se masnoće ne talože i ne stvaraju celulit. Jabučni ocat je bogat i vitaminima A, B1, B2, B6, C i E, mineralima florom, fosforom, kalcijem, magnezijem, natrijem i željezom, sadrži beta-karoten, bioflavonoide, pektin, jabučnu i octenu kiselinu, esencijalne aminokiseline i enzime. Krom iz jabučnog octa potreban je za normalan metabolizam ugljikohidrata i masti. Ekstrakt korijena koprive tradicionalno se koristi kao diuretik što pomaže eliminiranju štetnih tvari iz organizma.

Iz Biofarmovog laboratorija:

Jabučni ocat + kopriva + hrom, 60 kapsula
100
KM
KM
• Reguliše tjelesnu težinu
• Reguliše krvni pritisak
• Reguliše nivo šećera u krvi
• Pogodno za vegane
• Bez laktoze
Made on
Tilda