Vitalab - zastupnik Biofarm proizvoda za BiH

Vitalab je nastao 2010. godine pod imenom Plus Biofarm u idiličnom ambijentu sela Korovi na obroncima planine Motajice u opštini Srbac, kao ekskluzivni uvoznik i zastupnik proizvoda matične firme Biofarm Hrvatska (www.biofarm.hr) za tržište Bosne i Hercegovine. Od samog početka rada, pored uvoza proizvoda Plus Biofarm i izvozi sirovine za matičnu firmu u Hrvatskoj, prvenstveno ljekovito bilje od sakupljača i uzgajivača u Bosni i Hercegovini.

Iako znatno manja firma od Biofarma Hrvatska, razvojem tržišta u narednim godinama, saradnjom sa vodećim veledrogerijama i distributerima Plus Biofarm je omogućio prisustvo Biofarm brendova u svim apotekama u BiH, kao i na policama dm drogerie markt i CM cosmetic market zadobivši povjerenje potrošača i farmaceuta. Izgradili smo vlastiti objekat namijenjen domaćoj proizvodnji, sa skladišnim prostorom i upravom, te zasadili prvu plantažu lješnjaka u opštini Srbac kapaciteta 2.500 sadnica čije plodove sušimo, ručno dorađujemo i nudimo tržištu BiH.

2015. godine Plus Biofarm širi djelatnost u pravcu HoReCa kanala, prvenstveno sa Biofarm premium čajevima koji su sada prisutni širom BiH u hotelima više kategorije, restoranima i kafićima.

2019. sa širenjem djelatnosti Plus Biofarm mijenja ime u Vitalab nastavljajući sa uvozom i zastupstvom proizvoda matične firme kao primarnom djelatnošću.

Naša misija je
  • ponuditi proizvod visoke kvalitete i konkurentne cijene našim potrošačima
  • biti u stalnom kontaktu sa našim potrošačima trudeći se zadovoljiti njihove potrebe na najučinkovitiji način
  • pružiti odgovarajući proizvod u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Radno vrijeme:

Ponedeljak - Petak 8:00 - 16:00h


Kontakt:

Telefon: +387 51 750 100

E-mail: info@vitalab.ba

Adresa: Korovi bb, 78423 Kobaš


VITALAB-ko d.o.o. za proizvodnju i promet dijetetskih i kozmetičkih proizvoda
JIB: 4402925350007
Matični broj:11045847
Društvo upisano kod Okružnog privrednog suda u Banjaluci
MBS: 71-01-0026-08
Sjedište: Korovi bb, 78423 Kobaš
Uprava: Zoran Marković i Igor Dević

Made on
Tilda