Kosa, koža i nokti 60 kapsula

Natura Line
22,99
KM

• Održava lijep i zdrav izgled kose, kože i noktiju

• Povećava elastičnost kože i vraća joj sjaj

• Hrani kosu i sprečava njeno pucanje

• Vege kapsule (bez želatine)

Kapsule za kosu, kožu i nokte sadrže vitamin C, vitamin E i selen. Kombinacija navedenih vitamina i minerala osigurava učinkovitu brigu i njegu, te doprinosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju.

SELEN

Selen je jedna od esencijalnih hranjivih tvari, što znači da ga naše tijelo ne mogu proizvesti, već ga dobivamo iz hrane i dodataka prehrani. Ključan je zbog svog doprinosa normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, što znači da je bitan u kemijskim reakcijama koje zaustavljaju slobodne radikale da oštete stanice. Selen podržava razne selenoproteine koji imaju poznatu ulogu u održavanju zdrave kose i noktiju (1). U mnogim slučajevima, uobičajeni problemi kao što su lomljivi nokti ili raspucala kosa mogu se riješiti dodatkom selena.

VITAMIN E

Vitamin E je bitan u njezi kose jer sprečava prekomjerno ispadanje kose. Vitamin E važan je za stvaranje zaštitne barijere na površini kože koja pomaže u zadržavanju vlage (2). Suha, nadražena koža može biti znak nedostatka vitamina E.

VITAMIN C

Vitamin C neophodan je za proizvodnju kolagena, koji noktima daje čvrstoću i sjaj. Održava elastičnost i sjaj kože te sprečava nastanak bora (3).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula): Vitamin C 172 mg (215 PU*%), vitamin E 68,80 mg (573 PU*%), selen 60 µg (109 PU*%)

Sadržaj: Vitamin C (L-askorbinska kiselina), vitamin E (DL-alfa tokoferol-acetat), selen (natrijev selenat 1% na CaCO3), tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; tvar protiv zgrudnavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, ovojnica kapsule: hipromeloza

Upozorenje: Trudnicama i dojiljama preporučujemo posavjetovati se s liječnikom.

Upute za upotrebu: Popiti jednu kapsulu dnevno.

Dodatne informacije:  Sadrži vitamin C koji doprinosi regeneraciji reducirane forme vitamina E. Sadrži vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Sadrži selen koji doprinosi održavanju normalnih noktiju i kose. Količina proizvoda je dovoljna za 60 dana primjene.

Pogledajte još:
Made on
Tilda