Omega-1000 (riblje ulje) 50 kapsula

Natura Line
28,50
KM
  • Pomaže u prevenciji srčanih bolesti
  • Pomaže kod kroničnog umora
  • Zdravlje mozga
  • Zdravlje srca
  • Želatina u kapsulama je goveđeg podrijetla
  • Omega-3 iz RIBLJEG ULJA

Omega-3 masne kiseline neophodne su za naše zdravlje i dobrobit organizma. To su esencijalne masne kiseline koje su važan dio staničnih membrana, poboljšavaju topivost vitamina A, D, E , K i sudjeluju u regulaciji tjelesne temperature.

Djelovanje

Omega-3 masne kiseline su esencijalne masne kiseline su one koje naše tijelo ne može samo proizvesti, što znači da ih mora dobiti iz hrane ili dodataka prehrani.

Omega sadrži EPA (eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksanska kiselina) koje se pretežno nalaze u ribljim uljima. Molekule sintetizirane iz EPA-e smanjuju rizik od kroničnih bolesti i djeluju protuupalno.

DHA je jako važna za mozak i čini 15-20% svih masnoća u mozgu. Premalo DHA je povezan sa lošijim kognitivnim funkcijama i slabim pamćenjem. Smatra ih se dragocjenim masnoćama.

Dovoljna količina Omega-3 masnih kiselina doprinosi normalnom funkcioniranju mozga i srca te održavanju normalne razine kolesterola u krvi (1).Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula):

Riblje ulje 1000 mg – Prirodno sadrži: EPA (eikozapentaenska kiselina) 500mg

DHA (dokozaheksanska kiselina) 250 mg

Sadržaj: RIBLJE ulje (prirodno sadrži EPA i DHA); ovojnica kapsule: goveđa želatina; tvar za zadržavanje vlage: glicerol, voda

Upute za upotrebu: Popiti jednu kapsulu dnevno s tekućinom.

Dodatne informacije: Sadrži EPA i DHA koji doprinose normalnoj funkciji srca (koristan učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA), DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga

Napomena: Čuvati od dohvata male djece, Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 stupnjeva.

Pogledajte još:
Made on
Tilda