Ginkobil + vitamin B1 40 kapsula

Natura Line
11,79
KM

• Pomaže kod zujanja u ušima i vrtoglavica

• Poboljšava pamćenje

• Potiče cirkulaciju

• Vege kapsule (bez želatine)

Ekstrakt listova ginka pomaže kod prokrvljenosti krvnih žila koje se nalaze u mozgu te na taj način djeluje na bolje pamćenje. Također, pomaže kod stanja poput glavobolje, vrtoglavice i nedostatka koncentracije, a može poboljšati opće stanje organizma i pomoći boljem mentalnom zdravlju.

Djelovanje

Ekstrakt lista ginka poboljšava prokrvljenost i cirkulaciju, posebno perifernu cirkulaciju (uz dodani ekstrakt sjemenki grožđa).

Koristi se i za poboljšanja funkcije mozga i kao pomoć intelektualnim naporima –za koncentraciju i pamćenje (1).

Poboljšava prokrvljenost u nogama i rukama i tako smanjuje bol prilikom hodanja, osjećaj hladnih nogu i ruku, utrnutost i trnce.

Pomaže u zdravlju starijih ljudi, u stanjima koja uključuju gubitak pamćenja i glavobolje (2). Oslabljena cirkulacija u vratnoj kralježnici, može se očitovati vrtoglavicama, oslabljenim sluhom i šumom u ušima.

Spojevi u listu ginka mogu potaknuti aktivaciju trombocita te pomoći u održavanju zdravlja krvnih žila (3).

Vitamin B1 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i funkciji rada srca.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula): Tiamin/Vitamin B1 25 mg (2273 PU*%), ekstrakt lista ginka 58,90 mg (standardiziran na 24% ginkoflavona i 6% terpena).

Sadržaj: Ekstrakt lista ginka (Ginko biloba), ekstrakt sjemenki grožđa (Vitis vinifera) (standardiziran na 90-95% antocijana), punilo: mikrokristalična celuloza, tiamin hcl (hidrochlorid), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, kapsula: hipromeloza

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja zgrušavanja krvi, trudnicama, dojiljama i djeci.

Upute za upotrebu: Popiti jednu kapsulu dnevno, nakon obroka.

Dodatne informacije: Sadrži tiamin/vitamin B1 koji doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnoj funkciji srca. Količina proizvoda je dovoljna za 40 dana primjene.

Napomene: Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Pogledajte još:
Made on
Tilda