Tri dobra razloga

za kupovinu kod nas:
  • Besplatna dostava

    Za sve vaše narudžbe iznad iznosa 50 KM dostava je potpuno besplatna
  • Plaćanje pouzećem

    Proizvode plaćate tek po uručenju
  • Sigurna online kupovina

    Sigurnost svih vaših podataka je naš prioritet, zbog čega smo našu stranicu izradili izuzetno sigurnom
Isporuka robe: Narudžbe ćemo poslati u roku od 5 (pet) radnih dana (subote, nedelje i praznici isključeni), ovisno od trenutne raspoloživosti artikla. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopšte, o tome ćemo Vas obavijestiti. U tom slučaju, možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili sačekati da naručeni artikl postane dostupan. Pošiljku ćemo isporučiti putem kurirske službe Pošte RS. Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i Vaš kontakt broj telefona koji ćete nam ostaviti. Dostava će biti obavljena u roku do 2 radna dana nakon što pošaljemo paket (subote, nedelje i praznici isključeni). Vitalab-ko d.o.o. ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.
Prije isporuke svaki artikl provjeravamo da nije oštećen. Molimo Vas da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.
Cijena isporuke:
Za iznos narudžbe do 50 KM trošak dostave snosi naručilac i on iznosi 9 KM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.
Za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 50 KM dostava je besplatna za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

Cijene i dostupnost: Sve cijene na ovoj web stranici iskazane su u konvertibilnim markama. PDV je uračunat u cijenu. Vitalab-ko d.o.o. maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovoj web stranici budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovoj web stranici u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovoj web stranici. Svi artikli prikazani na ovoj web stranici su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.


USLOVI KORIŠTENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korištenja prije samog korištenja ove web stranice i online servisa Vitalab-ko. Pristupanjem web stranici i ostalim online servisima i korištenjem materijala sa web stranice i ostalih online servisa obavezujete se prihvatiti navedena pravila korištenja. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima korištenja, molimo Vas da ne koristite informacije sa web stranice.

Pravne obavijesti: Sadržaji objavljeni na internet stranicama Vitalab-ko d.o.o., vlasništvo su Vitalab-ko d.o.o., i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati ni umnožavati. Vitalab-ko d.o.o., nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netačnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netačnih ili nepotpunih informacija. Vitalab-ko d.o.o., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ove web stranice, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na ovoj web stranici ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Takođe, Vitalab-ko d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web stranici bez prethodne najave. Web stranica se redovno ažurira od strane našeg tima koji je zadužen za odnose s javnošću. Vitalab-ko d.o.o. zadržava autorsko pravo na web stranicu www.vitalab.ba i kompletan sadržaj te stranice, osim ako izričito nije naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obaveznog navođenja Vitalab-ko d.o.o. kao izvora informacija i navođenje linka na www.vitalab.ba. Sadržaj informacija preuzetih s web stranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal sa ove web stranice zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe. Vitalab-ko d.o.o. zadržava sva prava vezana za informacije, slike i opise proizvoda.

Politika privatnosti: prilikom naručivanja artikala iz našeg asortimana i korištenja drugih interaktivnih dijelova web stranice, web aplikacija na kojoj je napravljena web stranica prikuplja podatke o korisnicima stranice. Svi podaci prikupljeni ovim putem (e-mail adrese, brojevi telefona adrese stanovanja i sl.) isključivo će biti korišteni za kontaktiranje sa korisnicima putem e-mail liste i kontakt telefona, i ni pod kojim uslovima neće biti dati na korištenje trećoj strani. Odgovornost za tačnost informacija o ličnim podacima snose korisnici stranice.

Vaš Vitalab-ko

Made on
Tilda