Kapi vrbovice 50ml

Natura Line
14,30
KM

• Pomaže kod povećane prostate

• Pomaže kod bolnog i otežanog mokrenja

• Pomaže kod infekcije prostate i mokraćovoda

Vrbovica djeluju antibakterijski, protuupalno i antioksidativno. Čisti organizam i otklanja različite urološke tegobe. Istraživanja su pokazala da ekstrakt vrbovice sprječava rast bakterije Escherichia coli (1).

Vrbovica je najčešća biljka koja se koristi kod raznih hormonskih tegoba, uglavnom kod amenoreja, dismenoreja, i steriliteta. Preporučuje se preventivno uzimanje jednako kao i pomoć kod već nastalih problema s prostatom.

OVA JE BILJKA NAJBOLJI SAVEZNIK ZDRAVE PROSTATE: Učinkovito se borite protiv jednog od najčešćih zdravstvenih problema muškaraca!

Kada govorimo o zdravlju muškarca srednje i starije životne dobi, vrlo često mislimo upravo na zdravstvene probleme vezane za prostatu. Nijedan drugi dio muške anatomije uz sebe ne veže toliko pitanja kao što to čini prostata.Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije sedam od deset muškaraca ne zna gdje se prostata nalazi. Ako ste jedan od njih, vrijeme je da se informirate i prestanete biti dio sve crnje statistike. Prostata je žlijezda smještena ispod mokraćnog mjehura, iza stidne kosti, a u neposrednom je odnosu s mokraćnom cijevi te je iznimno važna za plodnost svakog muškarca. Čak je i suvišno isticati kako je zdravlje ove žlijezde imperativ. Priroda nerijetko u sebi krije lijek, a to je slučaj i s moćnom biljkom vrbovicom koja se od davnina spominje kao najbolji lijek za prostatu, a možete ju koristiti, između ostalog, u obliku kapi i čaja. Polifenoli iz vrbovice smanjuju širenje stanica prostate te time pomažu kod proširene prostate. Kapi vrbovice posebno pomažu kod problema s povećanom prostatom, infekcija prostate i mokraćovoda, bolnog i otežanog mokrenja, inkontinencije te tegoba povezanih s bubrezima.

Ljekovito djelovanje vrbovice

Poznata je upotreba čaja od vrbovice kod žena, kod bolnih menstruacija, koje običnu budu praćenje krvarenjem i grčevima

Najpoznatije djelovanje vrbovice je ono u liječenju tegoba sa prostatom. Olakšava tegobe koje se javljaju kod uvećane prostate poput učestalog, otežanog te nepotpunog mokrenja.

Korisna je i kod kožnih problema poput psorijaze, ekcema te za ublažavanje čireva na koži.

Također, vrbovica ima diuretička svojstva koja pomažu u liječenju urinarnih infekcija, čišćenja organizma te poboljšanju općeg stanja organizma.Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=60 kapi): Tinktura zeleni vrbovice 1520 mg, 1 ml otopine odgovara 178,60 mg svježe biljke

Sadržaj: alkoholno-vodena tinktura zeleni vrbovice (Epilobium parviflorum), alkohol, pročišćena voda. Sadrži 40% vol alkohola.

Upute za upotrebu: Odrasli i djeca starija od 12 godina 3 puta dnevno 20 kapi razrijeđeno u vodi. Količina proizvoda je dovoljna za mjesec dana primjene.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Pogledajte još:
Made on
Tilda